Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

FRANKFURT 2017 LIVE: Noul Mercedes-Benz GLC F-CELL combină celulele de combustibil cu tehnologia plug-in! (Video)

13 Septembrie 2017 - 19:12
Denis Godorozea
Vehiculele cu celule de combustibil alimentate cu hidrogen au o problemă mare – infrastructura slab dezvoltată a stațiilor de alimentare cu hidrogen. Noul Mercedes-Benz GLC F-CELL vine să înlăture această problemă, combinând această tehnologie cu proprietățile unui plug-in hybrid.
Astfel, pe lângă celule de combustibil, SUV-ul tehnologizat oferă flexibilitatea unui vehicul pur electric, fiind echipat și cu un pachet de baterii litiu-ion de 13.8 kWh (9.3 kWh utilizabili), care poate fi încărcat de la priză (timp de 1.5 ore), oferind o autonomie pur electrică de 49 km. Noul GLC F-CELL poate lua la bord 4.4 kg de hidrogen în două rezervoare diferite, unul amplasat în tunelul central, iar altul, sub bancheta spate.
Autonomia pe hidrogen constituie 437 km. Ambele tehnologii vor pune în mișcare un singur motor electric de 200 CP și 350 Nm, ce propulsează roțile spate. Viteza maximă este limitată la 160 km/h. La exterior modelul se deosebește prin elemente originale, accente de culoare albastră și jante speciale de 20 de inch.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter