FRANKFURT 2017 LIVE: Noul Mercedes-Benz X-Class aduce luxul în segmentul pick-up-urilor!

13 Septembrie 2017, 21:49
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
La Frankfurt a debutat primul pick-up comercial al celor de la Mercedes-Benz – noul X-Class (de la XtraClass). Noul Mercedes-Benz X-Class este de fapt un triplet, ceilalți frați ai săi fiind Nissan Navara și Renault Alaskan.
Da, toate sunt construite pe aceeași platformă, versiunea germană însă vine cu o aparență mai elevată și pretenții premium. De ce pretenții? Pentru că la interior, unele elemente sunt cam deocheate, prin amplasare și calitate, astfel accentuând apartenența platformei unui producător care este înafara segmentului premium.
Motorizările sunt împrumutate de la Nissan Navara. Astfel, noul Mercedes-Benz X-Class este disponibil cu propulsorul diesel în patru cilindri de 2.3 litri ce livrează 163 CP (403 Nm) pe motorizarea X 220 d cu un singur turbocompresor şi, respectiv, 190 CP (450 Nm) cu două turbocompresoare, pe motorizarea X 250 d.
Pe la mijlocul anului 2018 sub capota lui X-Class va apărea şi unicul propulsor diesel marca Mercedes-Benz, V6-le de 3.0 litri, cunoscut anterior pe diverse modele începând cu G-Class până la noul E-Class. Pe X-Class, motorizarea X 350 d va oferi 258 CP şi transmisie automată 7G-Tronic Plus, la fel, Mercedes-Benz. Tracţiunea integrală 4Matic va fi standard pe această versiune. Opțiunea acestei motorizări diesel și va distinge noul X-Class de semenii săi.
0
3,009
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!