FRANKFURT 2017 LIVE: Toyota Land Cruiser Prado trece prin al doilea facelift (Video)

13 Septembrie 2017, 08:05
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
Tot-terenul veritabil Toyota Land Cruiser Prado a debutat la Frankfurt în versiune facelift. Lansată în 2009, actuala generație trece deja prin al doilea facelift din carieră. Noul Land Cruiser Prado facelift a primit un design mai sobru, amintind de Land Cruiser facelift, inclusiv prin forma sofisticată a capotei.
Blocurile optice față au devenit mai arătoase, primind LED-uri de zi integrate, iar cele spate vin cu efect tridimensional. În ciuda unui simplu facelift, lungimea tot-terenului a crescut cu tocmai 60 mm la 4,840 mm, probabil, datorită părții frontale mai alungite. Noul Land Cruiser Prado facelift este oferit cu jante noi de 18 și 19 inch, precum și în două nuanțe noi - Midnight Emerald Blue și Avant-Garde Bronze Metallic.
Interiorul a devenit mai sofisticat și luxos, primind materiale de calitate, sistem multimedia Toyota Touch 2 cu display de 8 inch, o nouă planșă de bord și un volan nou. Nu lipsește nici pachetul sistemelor de siguranță moderne Toyota Safety Sense, care include sisteme precum Pre-Collision System cu detectarea pietonilor, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert, Automatic High Beam, Blind Spot Monitor, Rear Cross Traffic Alert și Tyre Pressure Warning System. Confortul a fost îmbunătățit prin introducerea scaunelor ventilate, încălzirea banchetei și a parbrizului.
Gama de motoare include unitatea diesel 2.8 D-4D (177 CP și 450 Nm), benzinarul de 2.7 litri (161 CP și 246 Nm) și V8-ul de 4.0 litri ce dezvoltă 249 CP și 381 Nm (282 CP pe piața Ucrainei).
0
3,239
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!