Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

FRANKFURT 2017: Noul MINI John Cooper Works GP Concept încinge spiritul de competiție

14 Septembrie 2017 - 16:30
Denis Godorozea
Pentru că intenționează să lanseze primul său vehicul electric de producție în 2019, prefațat de noul MINI Electric Concept, acest lucru nu înseamnă că cei de la MINI își vor știrbi imaginea de brand, care poate crea mașini extrem de dinamice cu o manevrabilitate de karting!
Acest lucru îl accentuează noul MINI John Cooper Works GP Concept, care este antipodul lui MINI Electric Concept. JCW GP este un monstru micuț dedicat circuitelor de curse, preocupat mai puțin de mediul înconjurător și mai mult de satisfacția celui de la volan.

Inspirat din triumful originalului Mini de la Raliul Monte Carlo de acum 50 de ani. Acesta dispune de un kit aerodinamic agresiv, cu spoilere și prize de aer imense, aripi evazate, accente de culoare roșie Curbside Red combinate cu culoarea caroseriei Black Jack Anthracite și jante de 19 inch încălțate.
Interiorul dezvăluie și mai mult focusarea către circuitele de curse, aici regăsindu-se scaune de tip scoică cu centuri de siguranță cu prindere în cinci puncte, cușca de protecție, extinctor amplasat pe tunelul central, planșa de bord digitală și inscripțiile 0059, care se referă la anul în care a debutat clasicul Mini.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter