FRANKFURT 2017: Noul Volkswagen California XXL îți va transforma viața într-o călătorie!

14 Septembrie 2017, 16:00
Redacția PiataAuto.md
Dezvăluit inițial la Salonul Caravanelor din Dusseldorf, noul Volkswagen California XXL s-a prezentat și la Frankfurt, ademenind cu spiritul său de aventură. Această casă pe roți are tot ce-ți trebuie!
Podea încălzită, pentru ca să nu-ți fie frig la picioare atunci când vei cuceri Cercul Polar, un pat de doi metri cu încălzire și ventilare, o bucătărie transformabilă, chiuvetă pliabilă, veceu, duș, 9 prize de 220 volți, 6 porturi USB, un loc special pentru încălțămintea murdară la intrare, un proiector pentru imagini sau video, scaunele pentru camping, rezervoare de 37 de litri pentru gaz, 140 de litri pentru apă curată și 90 de litri pentru apă folosită.
Majoritatea funcțiilor pot fi controlate prin intermediul unei aplicații pentru smartphone sau tabletă, printre care iluminarea de la interior sau sistemul multimedia. Există un pat și la nivelul doi, care deschide o priveliște nemaipomenită în jur datorită acoperișului panoramic. Unde mai pui că dispune de suspensie pneumatică, tracțiune integrală și gardă ridicată la sol?!
Eh, atunci când vezi o astfel de casă pe roți, îți vine să-ți vinzi casa și mașina, să-ți faci bagajele și să pornești într-o călătorie în jurul lumii, împreună cu familia, pentru tot restul vieții! Dar nu vă grăbiți prea tare, pentru că la moment acesta este un show-car, iar în viitor ar putea apărea și versiunea de producție.
0
1,986
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!