FRANKFURT 2017: Volkswagen I.D. CROZZ II prefațează un viitorul SUV electric și autonom! (Video)

14 Septembrie 2017, 20:30
Redacția PiataAuto.md
Dezvăluit inițial la Salonul Auto de la Shanghai, conceptul Volkswagen I.D. CROZZ se prezintă la Frankfurt în versiunea evoluată, I.D. CROZZ II, care aduce aspectul SUV-ului electric tot mai aproape de unul de producție. Cei de la Volkswagen au confirmat deja că versiunea de producție a acestui concept va debuta în 2020.
Față de conceptul prezentat la Shanghai, I.D. CROZZ II se deosebește printr-o parte frontală revizuită complet, deși păstrează caracterul inițial, noi jante de 21 de inch cu un design mai pământesc și un element orizontal a barei de protecție spate vopsit în culoarea caroseriei, cea din urmă fiind acum roșie. Mici ajustări a primit și interiorul, unde au apărut noi materiale și culori. Arhitectura interiorului a rămas aceeași, precum și volanul retractabil. Da, acesta poate să se retragă complet în bord, atunci când mașina este condusă în regim autonom “I.D. Pilot”.
Substratul tehnic a rămas același, I.D. CROZZ II fiind echipat cu două motoare electrice cu o putere cumulată de 306 CP, ce-i conferă o accelerație de la 0 la 100 km/h de 6 secunde și o viteză maximă de 180 km/h, în timp ce pachetul de baterii amplasat în podea va oferi o autonomie de 500 km. Încărcarea la 80% la o staţie de încărcare rapidă de 150 kW va dura doar 30 de minute.
0
1,734
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!