Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Jaguar va aduce la Frankfurt un E-Type electric! (Video)

8 Septembrie 2017 - 11:59
Denis Godorozea
Cei de la Jaguar sparg stereotipele cu un proiect de-a dreptul incredibil și îndrăzneț, numit E-Type Zero! Da, este legendarul Jaguar E-Type clasic, care a primit un substrat electric!
Modelul care va pune puriștii pe jar, va fi dezvăluit la Salonul Auto de la Frankfurt. Cu acest proiect, producătorul britanic ne arată că un vehicul electric poate fi frumos și grațios.
Construit pe baza unui E-Type Series 1.5 Roadster, noul E-Type Zero păstrează aceeași frumusețe, pe care o are și sport-car-ul clasic.
La interior însă, acesta dispune de elemente ultra moderne înconjurate de inserții din fibră de carbon, printre care planșa de bord digitală, display-ul sistemului multimedia, care monitorizează și propulsia electrică, precum și rotula rotativă a transmisiei.
În locul motorului cu ardere internă, Jaguar E-Type Zero dispune de un motor electric ce transmite către roțile spate 295 CP, datorită cărora roadster-ul accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.5 secunde (aproximativ cu o secundă mai rapid decât originalul)! Pachetul de baterii, care îi oferă o autonomie decentă de 270 de kilometri, poate fi încărcat timp de 6-7 ore.
La moment, acest proiect pare a fi unul absurd, deși frumos executat, în viitor însă, atunci când propulsoarele cu ardere internă vor fi interzise, un astfel de automobil clasic cu o propulsie electrică modernă, va fi o alternativă mai mult decât viabilă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter