Mercedes-Benz prezintă prima imagine cu viitorul Sprinter
26 Septembrie 2017, 08:05
Mercedes-Benz Sprinter, modelul care a definit un întreg segment de utilitare, se apropie de momentul în care va deschide un nou capitol, al unei noi generaţii, în cariera sa. Mai exact, noua generaţie Sprinter urmează să ajungă pe piaţă la mijlocul anului 2018, iar germanii au prezentat acum prima imagine ce întruchipează schiţa viitorului Sprinter.
Nu putem să nu remarcăm o schimbare importantă de aspect pe care o va aduce noul Sprinter, cu o parte frontală mult mai profilată şi mai ajungită spre faţă, aproape ca în stilul camioanelor americane, dar totuşi mult mai moderat evidenţiată.

Noul Sprinter va aduce şi o întreagă suită de tehnologii noi, în special în domeniul celor de asistenţă la condus
şi a serviciilor de conectivitate. Fireşte noua generaţie îşi pune drept scop să rămână un lider la fiabilitate şi eficienţă de costuri.

Din anul 1995, de la lansarea lui Sprinter, şi până astăzi au fost vândute peste 3.3 milioane de exemplare în peste 130 de ţări ale lumii, Sprinter fiind astfel cel mai de succes vehicul comercial din lume. Deşi se află de mai mulţi ani pe piaţă, generaţia curentă continuă să înregistreze creşteri de vânzări, numai în prima jumătate a acestui an fiind vândute 96,200 de unităţi.
PiataAuto.mdIlie Toma
0
2,721
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!