Noul Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+ primește 700 CP de la BRABUS!

Pe lângă noul BRABUS Rocket 900 Cabrio, atelierul german BRABUS va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt noul BRABUS 700 bazat pe sedanul Mercedes-AMG E 63 S 4Matic+.
La exterior acesta a primit kitul aerodinamic compus din elementele realizate din fibră de carbon, printre care spoilerul frontal cu aripioare laterale și nervuri stilate, spoilerul spate și difuzorul spate, cel din urmă integrând și un stop LED suplimentar în stilul bolizilor de Formula 1 și finalele de evacuare tradiționale BRABUS.
Exteriorul mai este accentuat de conturul prizelor barei de protecție față realizat din fibră de carbon, jantele forjate de 21 de inch BRABUS Monoblock “PLATINUM EDITION”, care sunt ”încălțate” în cauciucuri cu dimensiunea 265/30 ZR21 pe axul față și 305/25 ZR21 pe axul spate, precum și de reducerea gărzii la sol cu 20 mm datorită unui modul electronic.
Interiorul este de-a dreptul exclusivist, fiind căptușit în piele neagră cu accente roșii și condimentat de padelele de după volan realizate din aluminiu, pedalele din aluminiu, praguri din inox cu inscripția BRABUS iluminată și covorașe personalizate.
Sedanul dinamic primește și programul BRABUS PowerXtra B40 – 700 pentru propulsorul V8 BiTurbo de 4.0 litri, datorită căruia este resoftat blocul de control al propulsorului, cu valori modificate a injecției și presiunii pe care o livrează turbocompresoarele, astfel încât puterea urcă de la 612 CP la 700 CP, iar cuplul maxim sare de la 850 Nm la 950 Nm! În rezultat accelerația de la 0 la 100 km/h este redusă cu 0.2 secunde la 3.2 secunde (3.3 sec. pentru break), în timp ce viteza maximă rămâne a fi limitată la 300 km/h precum pe versiunile cu pachetul AMG Driver’s Package. Încet, dar sigur sedanurile germane se îndreaptă în teritoriul hyper-car-uilor!

0
2,290
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!