Noul Opel Insignia GSi Sports Tourer debutează cu propulsor diesel BiTurbo!

În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, cei de la Opel vor dezvălui nu doar liftback-ul Opel Insignia GSi Grand Sport, dar și break-ul Opel Insignia GSi Sports Tourer.
Dacă Insignia GSi Grand Sport a fost dezvăluită cu un benzinar de 2.0 litri (260 CP şi 400 Nm), atunci break-ul este anunțat cu noul propulsor diesel BiTurbo de 2.0 litri ce dezvoltă 210 CP și 480 Nm.

Propulsorul este cuplat doar la transmisia automată în 8 trepte şi combinat în exclusivitate cu tracţiunea integrală 4x4. Dieselul potent oferă noii Insignia GSi Sports Tourer o accelerație de la 0 la 100 km/h de 7.9 secunde și o viteză maximă de 231 km/h, în timp ce consumul mixt va fi de 7.3 l/100 km.
Aceeași unitate diesel 2.0 BiTurbo va fi disponibilă și pe liftback-ul Insignia GSi Grand Sport, precum și benzinarul de 260 CP va fi disponibil pe break. În versiunea pe benzină noul Opel Insignia GSi Sports Tourer accelerează de la 0 la 100 km/h în 7.5 secunde, atinge o viteză maximă de 245 km/h și indică un consum mixt de 8.7 l/100 km.
Indiferent de propulsor, break-ul cu logoul GSi se va deosebi printr-un kit aerodinamic agresiv, jante de 20 de inch, sistem de frânare Brembo cu discuri de frână de 345 mm și etriere în patru pistoane pe axul față și suspensie sport ce coboară garda la sol cu 10 mm. Cum să deosebești versiunile GSI cu propulsor diesel de cele pe benzină? Acestea vor putea fi distinse vizual doar prin culoarea etrierelor – neagră pentru cea diesel și roșie pentru cea pe benzină.
0
2,065
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!