Noul Volvo XC40 a fost deconspirat! Debutează pe 21 septembrie!

Cel mai compact SUV din gama Volvo, noul XC40, va debuta pe 21 septembrie. Înaintea premierei însă, modelul suedez s-a scurs într-un filmuleţ, pe care l-a difuzat divizia ungară Volvo!
Din imaginile captate din acel filmuleţ, putem observa, că noul XC40 repetă în mare parte aspectul conceptului Volvo 40.1 Concept, având acelaşi caracter expresiv şi modern, unele elemente însă fiind realizate un pic diferit pe modelul de producţie. Spre exemplu, mânerele portierelor spate sunt convenţionale şi nu ascunse precum pe concept, mici ajustări au primit şi barele de protecţie, precum şi calandrul. În rest, modelul de producţie repetă designul conceptului, ceea ce este un lucru bun.
Pe lângă aspectul arătos noul Volvo XC40 va bucura cu un interior plăcut şi foarte ergonomic. Fiind primul Volvo care este creat pe arhitectura CMA (Compact Modular Architecture), acesta va fi oferit cu motorizări de 1.5 litri turbo în 3 cilindri și în versiune hibridă T5 Twin Engine.
Tehnologiile de la bordul viitorului Volvo XC40 vor fi preluate de la seriile 90 și 60, printre acestea fiind sistemul de condus semi-autonom Pilot Assist, ultima generație a sistemului City Safety, precum și sistemele Run-off Road Protection and Mitigation, Cross Traffic Alert cu frânare autonomă și camera la 360 de grade. Toate aceste tehnologii, vor transforma condusul viitorului Volvo XC40 într-un proces extrem de sigur, plăcut și lipsit de stres.
0
2,531
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!