Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul pick-up Renault Alaskan se lansează şi pe piaţa Europei! (Video)

4 Septembrie 2017 - 17:09
Denis Godorozea
Lansat iniţial pe piaţa Americii Latine, noul pick-up Renault Alaskan se lansează şi în Europa! Segmentul pick-up-urilor de o tonă a crescut în Europa cu 25% în 2016 şi cu 19% în prima jumătate a anului 2017, iar cei de la Renault doresc să muşte o bucată bunicică din acest segment.
Pe lângă versiunile civile ale lui Alaskan, cei de la Renault vor oferi diverse versiuni specializate, dotate cu echipamente speciale, care-l vor transforma în vehicul de recuperare, ambulanţă, maşină de pompieri etc. Fiind construit pe baza modelului Nissan Navara de ultimă generaţie, care a participat în MOLDOVA PICK-UP MARATON 2017, noul Renault Alaskan împrumută aceeaşi unitate diesel 2.3 dCi ce dezvoltă 160 CP sau 190 CP în versiunea sa twin turbo.
Motorizările pot fi combinate cu o transmisie manuală în 6 trepte sau cu una automată în 7 trepte. Cea mai eficientă motorizare indică un consum mixt de doar 6.3 l/100 km.

În dotarea standard Renault Alaskan vine cu 7 airbag-uri, sistem de stabilitate ESP şi chiar sistem de frânare autonomă, care operează la viteze de peste 30 km/h.
Opţional este disponibil şi sistemul multimedia cu display de 7 inch, navigaţie şi cameră la 360 de grade.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (72 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter