Opel Ampera-e a parcurs 750 km cu o singură încărcare!

Pentru a demonstra cât de eficient este noul vehicul electric Opel Ampera-e, pentru care producătorul indică o autonomie de 520 km sau aproximativ 380 km în viața reală, jurnaliștii emisiunii germane Auto Mobil, Albert Konigshausen și Alexander Bloch, au decis să traverseze practic întreaga Germanie de la est la vest, din Gorlitz către Aachen. Cu bateria de 60 kWh încărcată complet, Ampera-e a parcurs 754.9 kilometri!
Totuși, echipajul nu a reușit să ajungă la punctul destinației, din cauza unor probleme din trafic, care le-au prelungit ruta cu 20 km. Întreaga călătorie a durat 25 ore și 30 de minute și asta pentru că viteza cu care a circulat mașina s-a aflat undeva între 40 și 50 km/h, viteza medie pe tot parcursul distanței fiind de 29.57 km/h.
Eh, cine va merge cu o astfel de viteză de pensionar, dacă Ampera-e are o accelerație decentă de 3.2 secunde până la 50 km/h și de 7.2 secunde până la 100 km/h, fiind capabilă să atingă o viteză limitată electronic la 150 km/h?! Totuși, jurnaliștii germani au demonstrat că este posibil să parcurgi 750 km cu noul Opel Ampera-e, dacă ai suficientă răbdare, dar nici ei, nu o prea aveau… Cum a avut loc călătoria puteți vedea în filmulețul de pe acest link.
0
4,196
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!