Proiectul Porsche 908/04 RSR ne demonstrează că visele pot deveni realitate! (Video)

Acum un an un grup de designeri au dezvăluit interpretarea modernă a legendarului prototip de curse Porsche 908 LH din 1969. Proiectul numit 908/04, la care designerii au lucrat timp de 2 ani în timpul liber, a impresionat chiar şi pe cei de la Porsche, care au contactat designerii şi au propus să colaboreze, pentru a „lustrui” ideea.
Designerii au depus pasiune în acest proiect, care a îmbinat filosofia Porsche în fiecare element, linie a caroseriei şi detaliu tehnic, pentru un rezultat de-a dreptul excepţional! Ultima versiune a acestuia, numită 908/04 RSR, reprezintă o interpretare de curse, care dispune de o aerodinamică mai dezvoltată, cu un eleron masiv în spate şi stabilizatoare laterale, similare celor regăsite pe Porsche 908 LH. Proiectul a primit şi un interior pe măsura exteriorului.
Cei de la Porsche au făcut o surpriză designerilor care au lucrat asupra acestui proiect, realizând o machetă la scară a proiectului 908/04 RSR! Cât de fericiţi au fost acei tineri, văzând visul devenit realitate, chiar dacă şi la scară mai mică! O altă surpriză pentru designeri a fost să cunoască pe viu primul Porsche ce a câştigat la Le Mans – modelul 917 K din 1970!
Ce ne poate spune această istorie? Cei de la Porsche sunt foarte de treabă că au susţinut designerii, dar astfel ei ar putea să ne spună şi un alt lucru interesant – o eventuală revenire în Le Mans, cu o maşină, probabil, la fel de spectaculoasă precum este proiectul 908/04 RSR!

Istoria acestei poveşti incredibile o puteţi vedea în filmuleţul de mai jos.
0
2,347
GALERIE FOTO (48 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!