Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

STARTECH a modificat noul Land Rover Discovery

7 Septembrie 2017 - 17:36
Denis Godorozea
Atelierul german STARTECH, care este o divizie a celor de la BRABUS, a prezentat un program de tuning pentru noul Land Rover Discovery, care va fi dezvăluit publicului larg în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Primul program de tuning pentru legendarul Discovery este menit să accentueze sportivitatea acestuia. Le-a reușit acest lucru specialiștilor germani? Probabil că da, dar tot acest amalgam de spoilere, incizii modificate ale barei de protecție față și difuzorul imens spate, nu prea se potrivesc cu caracterul SUV-ului britanic… Unde mai pui că finalele de evacuare caraghioase sunt de fapt blocate și sunt puse doar „de frumusețe”.
Sunt idei însă, care chiar îi vin bine noului Discovery. Spre exemplu, capota vopsită în culoare neagră, care se combină cu acoperișul și montanții frontali vopsiți în aceeași culoare din uzină, inserția cu steagul britanic ”Union Jack” de pe aripa față, corpurile oglinzilor retrovizoare realizate din fibră de carbon, precum și jantele de 22 de inch STARTECH Monostar M, care sunt ”încălțate” în cauciucuri Continental ContiSportContact 6 de dimensiunea 295/40 R 22.

La interior se regăsesc pedalele din aluminiu, pragurile din inox cu inscripția STARTECH iluminată și covorașele personalizate. Opțional este oferită retapițarea interiorului cu piele sau Alcantara în orice nuanță dorită, iar inserțiile pot fi realizate din lemn sau fibră de carbon.
La moment nu este disponibil niciun program pentru modificarea propulsoarelor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter