ABT modifică noul Volkswagen Arteon

Cel mai arătos model din gama Volkswagen, noul Arteon, a trecut pe la casa germană de tuning ABT Sportsline pentru aşi primi programul de tuning, menit să-l facă şi mai dorit.
Noul Arteon a primit în atelierul german logouri ABT pentru calandru şi capacul portbagajului, arcuri sport ce coboară garda la sol cu aproximativ 25-30 mm (doar pentru versiuni cu tracţiune faţă) şi jante de 20 de inch din seria GR. Cele din urmă se combină perfect cu interpretarea agresivă R Line. Sunt disponibile şi jante din seriile DR, FR şi ER-C cu dimensiuni cuprinse între 19 şi 21 de inch.
La moment este disponibilă doar modificarea versiunii de top dotate cu benzinarul supraalimentat de 2.0 litri TSI, ce dezvoltă 280 CP şi 350 Nm în versiune standard. După instalarea unităţii de control ABT Power, puterea creşte la 336 CP, iar cuplul maxim urcă la 420 Nm.
În rezultat, coupe-ul cu tracţiune integrală 4Motion şi cutie de viteze DSG accelerează de la 0 la 100 km/h cu 0.2 secunde mai rapid, în 5.4 secunde şi atinge o viteză maximă cu 5 km/h mai mare – 255 km/h.
0
3,649
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!