Aceasta este Maşina de Coşmar pentru orice automobilist şi nu doar de Halloween!

În fiecare an cei de la MotorEasy creează aşa numita „maşina de coşmar”, care poate cutremura orice automobilist şi nu doar de Halloween. Această maşină de coşmar este creată din părţile maşinilor, care le fac cele mai mari probleme posesorilor cu defecţiuni serioase şi costuri pentru reparaţii de-ţi umezesc ochii.
Organizaţia britanică a utilizat informaţiile, care au cuprins 40,000 de cazuri de reparaţii pe parcursul ultimilor 12 luni în Marea Britanie. Iar imaginea reprezintă acea maşină de coşmar, combinată din automobilele cu cele mai mari problem tehnice.

Astfel, maşina de coşmar dispune de motor de Range Rover, suspensie şi axe, la fel de Range Rover, transmisie de Audi A5, sistem de frânare de BMW Z4, aer condiţionat de Audi A6, sistem de direcţie de BMW Seria 3 şi sistem electric de Audi A3. Costurile pentru reparaţia acestei maşini de coşmar vor ajunge la aproape 25,000 de lire sterline (27,920 de euro), dacă aceste componente se defectează toate odată.

Mai jos puteţi vedea tabelul cu cele mai defectuoase modele, care şi au servit drept „inspiraţie” pentru maşina de coşmar.
0
2,850
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!