Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acest Nissan GT-R poate fi ghidat prin telecomandă! (Video)

11 Octombrie 2017 - 10:44
Denis Godorozea
Cu toții cunoaștem că Nissan GT-R R35, care a apărut acum 10 ani, în 2007, a fost inspirat din jocurile video, având chiar și sistemul multimedia elaborat de către producătorii jocului de consolă Gran Turismo. Înaintea lansării noului Gran Turismo Sport, cei de la Nissan au creat un GT-R de excepție, care poate fi ghidat la distanță prin intermediul controllerului DualShock4 al consolei PlayStation 4!
Numit GT-R /C, prototipul a fost ghidat pe circuitul de curse Silverstone de către Jann Mardenborough, care a devenit pilot de curse datorită jocului Gran Turismo și academiei GT Academy, care selectează jucători și-i transformă în adevărați piloți de curse. Jann a ghidat GT-R-ul dintr-un elicopter Robinson R44 Raven II reușind să-l accelereze până la 131 mile pe oră (211 km/h)!
Cel mai rapid tur a fost de 1 minut și 17.47 secunde, cu o viteză medie de 122 km/h. De obicei, viteza medie pe acest circuit este de 134 km/h, deci Jann a fost foarte aproape. Pentru a putea fi ghidat prin intermediul telecomenzii, acest GT-R /C bazat pe un exemplar cu anul de producție 2011 (550 CP) este echipat cu 4 roboți ce operează cu volanul, acceleratorul, frâna și transmisia, iar șase computatoare amplasate în portbagaj actualizează comenzile cu o rată de 100 de ori pe secundă.
Cum a avut loc experimentul puteți vedea în filmulețul de mai jos!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (21 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter