Acura NSX este transformată într-un proiect de vis pentru SEMA

În ciuda substratului tehnologizat şi preţului adecvat comparativ cu concurenţii, care costă mult mai mult, dar nu oferă aceleaşi tehnologii de propulsie, noua Acura NSX se vinde mult prea slab în SUA. Pentru a atrage atenţia potenţialilor proprietari, cei de la Acura aduc la SEMA Show un proiect de vis, creat de către specialistul ScienceofSpeed.
Numită Acura NSX Dream Project (proiectul de vis), acesta vine cu un aspect inspirat din maşina de curse NSX GT3, fiind şi un omagiu primei generaţii NSX. La exterior proiectul de vis a primit elemente aerodinamice realizate din fibră de carbon, precum slitter-ul frontal, difuzorul proeminent, eleronul supradimensionat, precum şi pragurile cu incizii. Acoperişul, precum şi o parte din calandru, de asemenea au fost realizate din fibră de carbon.
Cele mai gustoase însă sunt roţile, care se încadrează la limită în aripile super-car-ului nipon. Jantele sunt forjate Advan GT de 20 de inch pe axul faţă şi 21 de inch pe axul spate şi echipate cu cauciucuri semi-slik Pirelli Trofeo R. Evident, suspensia a fost modificată, pentru a reduce garda la sol cu aproximativ 30 mm şi centrul de greutate. Maşina a mai fost dotată cu un sistem ingenios numit iLIFT, care datorită senzorilor detectează denivelările şi sporeşte garda la sol cu aproximativ 50 mm, pentru a le trece fără probleme.
Interiorul a fost căptuşit în piele şi Alcantara, condimentat de cusăturile contrastante şi inserţiile vopsite în culoarea caroseriei Nouvelle Blue Pearl. La interior se mai regăsesc două scaune de tip scoică Recaro Pole Position şi sistemul gaugeART OLED cu display multifuncţional amplasat deasupra bordului.
Nu în ultimul rând, a fost modificată şi propulsia hibridă. În timp ce motoarele electrice au rămas fără schimbări, propulsorul V6 de 3.5 litri Twin Turbo a primit un sistem de evacuare sport şi un intercooler răcit cu apă. Datorită acestor modificări puterea totală a ajuns la 610 CP (+37 CP), iar cuplul maxim a crescut la 687 Nm (+42 Nm). Acum, Acura/Honda NSX, a devenit o maşină de vis?!
0
2,520
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!