Aston Martin dezvăluie noua decapotabilă DB11 Volante cu V8 de la AMG! (Video)

La un an după apariţia coupe-ului DB11, cei de la Aston Martin dezvăluie versiunea decapotabilă DB11 Volante. Decapotabila elegantă este lipsită de acoperişul rigid în schimbul unui din material moale, care dispune de 8 straturi pentru o izolare fonică perfectă şi poate fi pliat în 14-16 secunde la viteze de până la 50 km/h.
Mecanismul de deschidere al acoperişului este unul foarte durabil prevăzut pentru 100,000 de cicluri de închidere/deschidere. Faţă de coupe decapotabila se deosebeşte şi prin capacul portbagajului şi capacul ce ascunde acoperişul, aceste două elemente având nervuri fluide ce accentuează eleganţa decapotabilei.
Volumul portbagajului este cu 20% mai mare faţă de predecesorul său, DB9 Volante. Noua decapotabilă este cu 26 kg mai uşoară faţă de predecesor, iar caroseria este cu 5% mai rigidă.
Sub capotă se regăseşte unitatea V8 Twin Turbo de 4.0 litri preluată de la Mercedes-AMG, care dezvoltă 510 CP și 675 Nm fiind cuplată la transmisia automata în 8 trepte.
Datorită unităţii din Affalterbach, decapotabila accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.1 secunde şi atinge o viteză maximă de 300 km/h. În ciuda faptului că este cu 90 kg mai greu decât coupe-ul DB11 dotat cu acelaşi opropulsor V8, noul DB11 Volante este mai lent cu doar 0.1 secunde şi are o viteză cu 1 km/h mai mica! Rezultat excelent!
Pentru această excelenţă însă doritorii vor trebui să achite cel puţin 199,000 de euro. Primele exemplare Aston Martin DB11 Volante vor apărea pe piaţă în primul trimestru al anului 2018, exact înaintea sezonului de vară.
0
2,047
GALERIE FOTO (27 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!