BRABUS poate aduce preţul unui Mercedes-Benz V-Class la 300,000 de euro!

Cei de la BRABUS au dezvăluit programul de tuning pentru noul Mercedes-Benz V-Class, care condimentează exteriorul, substratul tehnic şi, mai cu seamă, interiorul.
La exterior V-Class primeşte un spoiler frontal, un difuzor spate, care acomodează şi patru finale cromate ale sistemului de evacuare, precum şi jante de 19 de inch.

Pentru substratul tehnic sunt oferite arcurile sport ce coboară garda la sol cu 15-25 mm în dependenţă de versiune, iar propulsorul diesel al motorizării V 250 d, este condimentat de modulul electronic PowerXtra D4, care urcă puterea cu 45 CP la 235 CP, iar cuplul maxim cu 70 Nm la 510 Nm.
În rezultat V-Class-ul accelerează de la 0 la 100 km/h în 8.8 secunde şi atinge viteza maximă de 210 km/h!

Cele mai impresionante modificări sunt oferite pentru interior. Acesta poate fi căptuşit în piele şi Alcantara şi accentuat de cusăturile cu aţă contrastantă, pragurile metalice cu inscripţii „BRABUS” iluminate şi covoraşe speciale.
Pentru clienţii pretenţioşi este oferită versiunea BRABUS BUSINESS LOUNGE, care transformă V-Class-ul într-un oficiu pe roţi, care costă 298,000 de euro! Pentru o asemenea sumă clientul primeşte două fotolii de clasa 1 extrem de confortabile, care pot fi înclinate pentru dormit,
precum şi tot felul de tehnologii şi elemente de confort, precum televizor Apple TV de 40 de inch retractabil în peretele poziţionat între conducător şi pasagerii spate, sistem de divertisment care include şi o consolă Sony PlayStation 4 Pro, conexiune la internet printr-un router de înaltă viteză LTE, măsuţele pliabile, frigider, aparat de cafea, bar şi multe altele.
Majoritatea funcţiilor şi tehnologiilor, sunt ghidate prin intermediul panouri tactile.
0
6,010
GALERIE FOTO (39 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!