Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Divizia sportivă Polestar a celor de la Volvo va dezvălui un sport-car pe 17 octombrie!

5 Octombrie 2017 - 15:23
Denis Godorozea
Polestar este o divizie sportivă a celor de la Volvo, precum AMG este pentru Mercedes-Benz. Similar cu compania din Affalterbach, care a elaborat sport-car-ul Mercedes-AMG GT, inginerii de la Polestar au creat un proiect similar, care va fi dezvăluit deja pe 17 octombrie!
La moment cei de la Polestar au prezentat doar trei imagini de teasing, care ne duc cu gândul la un potenţial model de producţie a conceptului Volvo Coupe Concept dezvăluit în 2013 (pe imagine). Şi nu este doar o presupunere ci o analizare minuţioasă a imaginilor pe care le-au oferit suedezii. Cel mai mult ne vorbeşte imaginea captată din regiunea difuzorului, care este foarte apropiat de cel al conceptului, avănd aceeaşi formă, primind elemente suplimentare aerodinamice realizate din fibră de carbon vizibilă (în partea de jos).
Aici putem observa şi reflectorul, senzori de parcare, dar şi căpăcelul ce acoperă locul unde este atăşată urechiuşa de remorcare – aceeaşi formă a căpăcelului o are şi Volvo S90. Putem intuit că noul model al celor de la Polestar va împrumuta mai multe tehnologii de la nava amiral suedeză, precum şi platforma SPA. Logic, alte opţiuni nici nu există! Potrivit zvonurilor anterioare, acest coupe ar putea avea în jur de 600 CP, storşi din propulsia hibridă T8 Twin Engine.
În imaginea cu blocul optic spate putem observa că acesta şi-a schimbat forma faţă de cea a conceptului, dar fâşia luminoasă de pe mijloc a rămas intactă. Tot aici putem observa şi forma capacului portbagajului, precum şi liniile ce delimitează, cel mai probabil, spoilerul retractabil integrat în capac.
Imaginea în care se observă o parte din geam, de asemenea este a posteriorului, aici fiind reprezentat montantul spate, care este asemănător cu cel al conceptului, datorită muchiei mediane, ce coboară către capacul portbagajului. Ardem de nerăbdare, atunci când întregul puzzle va fi completat!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter