Ford dezvăluie noul Mustang RTR cu 700 CP la activ!

La expoziţia SEMA Show, care ăşi va descide uşile pe 31 octombrie, cei de la Ford în parteneriat cu RTR – compania celebrului drifter Vaughn Gittin Jr., vor aduce noul Ford Mustang RTR. Modelul este creat pe baza noului Mustang GT facelift şi va fi disponibil în trei interpretări - Spec 1, Spec 2 şi Spec 3.
În timp ce Spec 1 nu are modificări la motor, iar Spec 2 oferă doar un surplus de 30 CP datorită resoftării blocului de control şi sistemului sport de evacuare, Spec 3 vine cu modificări mult mai substanţiale. Aici propulsorul V8 de 5.0 litri este dotat cu compresor mecanic Ford Performance, intercooler, sistem de injecţie performant şi sistem de evacuare sport, fiind capabil să stoarcă un total de 700 CP!
Pe lângă modificările la motor, RTR Mustang primeşte o suspensie sport, care reduce garda la sol, stabilizatoare ajustabile şi jante de 20 de inch. Exteriorul este condimentat de fâşiile stilate ce fac parte din pachetul "RTR Design Package", LED-urile integrate în calandru, splitter-ul proeminent, elementele aerodinamice pentru prizele laterale ale barei de protecţie faţă, difuzor masiv şi un spoiler pe capacul portbagajului realizat în stilul „cozii de raţă”.
Nu lipsesc logourile RTR de pe calandrul modificat, aripile faţă şi inserţia dintre blocurile optice spate. La interior există şi o placă specială cu autograful lui Gittin Jr.

Rezidenţii SUA şi Canadei vor avea ocazia de a câştiga acest Ford Mustang RTR! Eh, norocoşii!
0
2,921
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!