LIQUI MOLY dezvăluie cel mai focos calendar al anului 2018! (Video)

Dacă „Miss Tuning Calendar 2018” vi s-a părut insuficient de fierbinte, cei de la LIQUI MOLY au dezvăluit un calendar cu domnişoare şi mai focoase, care au pozat alături de automobile nu mai puţin interesante.
Noul „Workshop Calendar 2018 International” a fost filmat în garajul companiei de tuning germane Hamann Motorsport, care a şi aprovizionat background-ul şi maşinile pentru sesiunile foto, printre care modele BMW, Range Rover, Rolls-Royce, Porsche, Dodge, Pontiac, Ferrari, dar şi o motocicletă clasică Honda.
Există o colaborare strânsă şi de lungă durată între producătorul de uleiuri LIQUI MOLY şi compania de tuning Hamann, aceste companii aflându-se la doar jumătate de oră distanţă una de alta.
Filmările au avut loc în vara acestui an, fiind într-atât de reuşite, încât calendarul s-a primit mai mare decât de obicei începând deja cu luna decembrie 2017, astfel având un total de 13 luni. Preţul calendarului este de 17.99 de euro şi este disponibil din luna octombrie doar în UE.
Cei de la LIQUI MOLY au realizat o versiune a acestui calendar şi mai incitantă, unde fetele sunt dezgolite aproape complet. Din motive evidente vă prezentăm doar calendarul, care se încadrează în limitele decenţei, dar şi filmuleţul „making of” al calendarului.
0
4,989
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!