Mercedes-Benz G-Class cu numărul 300,000 a pornit într-o aventură prin Europa! (Video)
3 Octombrie 2017, 17:31
La sfârşitul lunii iulie la uzina austriacă Magna Steyr din Graz a fost produs
exemplarul cu numărul 300,000 al legendarului Mercedes-Benz G-Class. Exemplarul jubiliar a primit opţiuni, pe care le-au ales fanii legendei pe pagina de facebook. Astfel, exemplarul jubiliar Mercedes-Benz G500 a fost vopsit în culoarea albastră “designo mauritius blue metallic”, dotat cu portbagaj de
acoperiş şi pachetul Off-Road, care include jante de 16 inch de culoare neagră cu cauciucuri pentru teren accidentat şi protecţie pentru blocurile optice. Pe lateral a fost inscripţionat #Gventure300k, iar interiorul a fost căptuşit cu piele neagră şi accentuat de aţa contrastantă.
Sub capotă se regăseşte unitatea V8 Biturbo de 4.0 litri ce dezvoltă 422 CP şi 610 Nm.
Exemplarul jubiliar nu a ajuns direct în muzeu, ci a pornit într-o aventură prin Europa, ajungând în mâinile diferitor fotografi renumiţi, care au captat imagini spectaculoase cu vehiculul legendar. Primul a fost fotograful Johannes Gloggler, care îndată l-a şi scos în offroad, unde tot-terenul se priveşte cel mai bine.
A urmat o călătorie în capitala cehă, Praga, la volan fiind fotograful Patrick Paparella, care a accelerat puternic pe autobanele fără limită de viteză.
Din Praga, G-Class-ul, sub acompaniamentul sunetului V8-ului de sub capotă, cucereşte serpentinele
montane în direcţia Poloniei. După o excursie în pădurile poloneze, G-Class-ul a ajuns în Berlin.
Următoarele 1,400 km la volanul acestui G-Class a călătorit fotograful Ricci Speckels. Cel din urmă a ajuns în Rostock, de unde a luat firebotul către Danemarca. De aici călătoria a
continuat către Malmo în Suedia, unde fotograful german a savurat aerul curat de mare şi o ceaşcă de cafea, în timp ce trona pe acoperişul G-Class-ului.
Această echipă se desparte în Hamburg, unde la bordul lui G 500 urcă un alt fotograf, Gijs Spierings. După o oprire în Bruxelles şi o porţie gigantică de cartofi prăjiţi, noua echipă trece Canalul Mânecii (English Channel), se aventurează în Sandwich Bay la nord de Dover şi vizitează locurile speciale din Londra.
În Londra G-Class-ul a primit un tratament colorat pe capotă şi husa roţii de rezervă, realizat de către designerul şi artistul Ben Daye. În această ipostază nouă, G-Class-ul cu numărul 300,000, a ajuns în mâinile fotografului Ranier Fernandez, cel din urmă
conducându-l pe coasta Atlanticului, către Bilbao, Spania, ca mai apoi să ajungă în Madrid, unde maşina este în aşteaptarea unei noi aventuri din Coasta de Azur!
Mai jos puteţi vedea un filmuleţ, unde este captată aventura G-Class-ului din Londra către Madrid.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,286
GALERIE FOTO (50 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!