Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Miss Tuning Calendar 2018 este aici! (Foto/Video)

17 Octombrie 2017 - 12:41
Denis Godorozea
Peste 350 domnişoare focoase din Europa au dorit să pozeze pentru celebrul calendar Miss Tuning Calendar, care face parte din evenimentul Tuning World Bodensee.
Doar 12 din ele au ajuns în finală, iar coroana Miss Tuning a primit-o Vanessa Schmitt. Domnişoara blondă de 21 de ani originară din Bruchsal, Germania, care a reuşit să prevaleze în faţa concurentelor, vrea să devină profesor, iubeşte sporturile şi motocrosul.
Pe lângă apariţia în calendar, Vanessa va mai primi un premiu - un Nissan Micra modificat pe care îl va conduce timp de un an. Pe parcursul lui 2018 regina tuning-ului va vizita mai multe oraşe europene şi evenimente VIP şi competiţii sportive.
Filmările pentru cea de-a 16-cea ediţie a calendarului au avut loc în romanticul oraş italian Pescara, amplasat lângă mare. Precum şi anul trecut, de fotografii s-a ocupat fotograful revistei Playboy, Andreas Reiter.
Imaginile pentru calendar au fost surprinse în mai multe locaţii, punctul culminant fiind sesiunile foto în golful San Marco din Veneţia, pe o barcă extraordinară şi lângă maşinile modificate Nissan 370Z şi MINI Cooper. Un total de 15 vehicule au participat în sesiunile foto, printre care şi o motocicletă de motocros, spre bucuria Vanessei.
Acum, Calendarul Miss Tuning 2018 este gata, iar cele 1,500 de exemplare sunt disponibile la un preţ de 25 de euro. Mai jos puteţi vedea imaginile din calendar, filmuleţul de la evenimentul Tuning World Bodensee, un de a avut alegerea câştigătoarei, precum şi filmuleţul „making of” al calendarului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (13 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter