Noua Skoda Octavia RS facelift primeşte 315 CP de la ABT!

Atelierul german ABT Sportsline, cunoscut prin programele de tuning pentru modelele Audi şi Volkswagen, iată că a pus mâna şi pe Skoda! Ei bine, anterior atelierul german a mai modificat modele Skoda, dar în ultimii ani nu a prezentat nici-un proiect, având pe site doar unele programe pentru sporirea performanţei propulsoarelor. Demult cei de la ABT nu au realizat un proiect, care putea fi văzut. Şi iată că acesta este aici!
Inima acestui proiect este programul dedicat pentru modificarea propulsorului 2.0 TSI. Datorită modulului electronic ABT Power S, inginerii germani au fost capabili să stoarcă din benzinarul supraalimentat 300 CP şi 420 Nm, sau cu 70 CP şi 70 Nm mai mult faţă de ceea ce oferă modelul din uzină (230 CP şi 350 Nm).
Mai mult decât atât, puterea poate fi crescută cu alţi 15 CP la 315 CP, iar cuplul cu alţi 30 Nm până la 450 Nm, dacă este instalat downpipe-ul de 76 mm (o ţeavă metalică din sistemul de evacuare) realizat din inox şi catalizatorul sportiv. Cu 315 CP şi 450 Nm la activ, Skoda Octavia RS Combi facelift poate accelera de la 0 la 100 km/h în 6.1 secunde (-0.7 sec.) şi atinge o viteză maximă de 254 km/h (+7 km/h)!
Liftback-ul Octavia RS facelift va fi şi mai rapid – 6.0 secunde (-0.7 sec.) şi 257 km/h (+7 km/h)! Versiunile dotate cu cutie de viteze DSG vor fi cu 0.1-0.2 secunde mai lente şi vor avea o viteză maximă cu 1-2 km/h mai mică.
Pe lângă modificările la motor, Octavia RS Combi facelift primeşte arcuri sport ce reduc garda la sol cu 20 mm, logouri ABT pe calandru şi hayon, dar şi jante de 19 inch ABT ER-C de culoare neagră.
0
2,373
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!