Noul Nissan IMx Concept prefaţează un SUV electric de producţie cu autonomie de 600 km! (Video)

În cadrul Salonului Auto de la Tokyo cei de la Nissan au dezvăluit noul IMx Concept şi au anunţat intrarea în competiţia Formula E începând cu sezonul 2018-2019! Noul concept ne demonstrează cum va arăta viitorul SUV electric de producţie.
Astfel, pe lângă Nissan LEAF, producătorul nipon va oferi şi o alternativă de SUV electric, care este menit să “distrugă” SUV-urile electrice a grupului Volkswagen, care vor apărea către anul 2020.
Conceptul are un design inspirat din noua generaţie LEAF, având o siluetă similară viitorilor concurenţi, precum Skoda VISION E sau Volkswagen I.D. CROZZ. Acest concept utilizează o platformă dedicată vehiculelor electrice. Deci nu este creat pe platforma lui LEAF. Este o platformă asemănătoare cu MEB, a celor de la Volkswagen.
Pachetul de baterii de o capacitate mare (nespecificată) este amplasat în podea, iar pe axul faţă şi spate sunt instalate două motoare electrice ce dezvoltă o putere cumulată de 320 kW (435 CP) şi 700 Nm. Autonomia cu o singură încărcare promite să fie de peste 600 km!
Conceptul este dotat şi cu sistemul condusului complet autonom ProPILOT la activarea căruia volanul se retrage, precum şi pedalele. Nu lipseşte nici inteligenţa artificială, datorită căreia conducătorul poate manipula cu sistemul multimedia doar cu gesturile sau cu ochii! Viitorul sună interesant!
0
2,406
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!