Noul Range Rover Velar primeşte 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP! (Video)

Noul SUV britanic Range Rover Velar nu este doar arătos şi tehnologizat, dar şi extrem de sigur primind calificativul maxim de 5 stele în testele celor de la Euro NCAP pentru siguranţa pe care o oferă. Adulţii sunt protejaţi la un nivel bun sau adecvat la bordul noului Velar.
La impactul cu peretele la o acoperire totală a părţii frontale cu 50 km/h, protecţia pieptului pasagerului spate a fost marginală, aceeaşi protecţie având gâtul pasagerului spate în cazul unui impact spate.

Impactele laterale, inclusiv cel sever cu stâlpul, noul Velar le-a trecut cu brio, oferind protecţie maximă ocupanţilor de la bord. Copii au o protecţie bună la bordul noului Velar, cu excepţia regiunii gâtului copilului de 10 ani, care a indicat o protecţie marginală. Dacă vor fi loviţi de un Velar, pietonii „şi-ar dori” să se afle în acel moment direct pe mijlocul automobilului, aici fiind zonele cele mai „moi” pentru toate părţile corpului ale pietonului. Temelia montanţilor frontali şi extremităţile capotei sunt ceva mai dure indicând o protecţie proastă. Noul Range Rover Velar este echipat standard cu sistemul frânării autonome, care a evitat impactele cu automobilul sau pietonul practic în toate testele la care a fost supus.
Potrivit celor de la Euro NCAP, către sfârşitul anului va fi publicat şi mult-aşteptatul test cu un alt SUV britanic, Jaguar F-PACE, care împarte, în mare parte, structura cu noul Range Rover Velar. Nu ne vom mira dacă punctajul obţinut în testele de impact vor migra de la Velar la F-PACE, fără ca cel din urmă să fie testat, cei de la Euro NCAP având o practică similară în trecut de a atribui punctajul de la un model pe altul, dacă sunt construite pe aceeaşi platformă.
0
1,868
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!