Noul Rezvani Tank este un Jeep Wrangler blindat cu 500 CP la activ! (Video)

Compania Rezvani Motors, cunoscută prin super-car-ul Beast, dezvăluie primul său SUV, sau mai bine zis, tot-teren.
Numit Rezvani Tank, acesta este nu altceva decât un Jeep Wrangler de generaţie actuală, care a primit o caroserie absolut nouă, inspirată din vehiculele militare şi din automobilele speciale create pentru peliculele din Hollywood.
Exteriorul este de-a dreptul impresionant şi futurist, cu proporţii extravagante, dar plăcute şi elemente unice pentru acest segment, precum portierele ce se deschid prin părţi precum pe Rolls-Royce. Portierele spate sunt acţionate electric, exact ca pe limuzinele engleze!
În ciuda interiorului căptuşit în piele, sistemului de navigaţie şi display-ului HUD, interiorul este unul simplist, identic lui Wrangler. Calitatea interiorului, pe alocuri, şchiopătează. Dar cine are nevoie de calitate impecabilă, atunci când acest tanc poate merge practic oriunde, datorită suspensiei ridicate cu amortizatoare FOX, axelor portante cu diferenţiale blocabile, precum şi impresiona cu al său HEMI V8 de 6.4 litri de 500 CP?!
Opţional noul Rezvani Tank este oferit cu jante forjate GRID de 20 de inch „încălţate” în cauciucuri destinate terenului accidentat, una din două sisteme de viziune pe timp de noapte, cel mai performant fiind termal, precum şi blindare, pentru a proteja ocupanţii de un atac armat!

Preţul acestui monstru începe de la 178,000 de dolari.
2
7,795
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!