Noul Volkswagen Golf R facelift primeşte 400 CP de la ABT!

Acum doi ani Redacţia PiataAuto.md testa versiunea de până la facelift a modelului Volkswagen Golf R cu 400 CP de la ABT Sportsline. Acel hatchback modificat ne-a impresionat extrem de mult, însă odată cu faceliftul şi cei de la ABT au ridicat şi mai mult ştacheta.
Deşi programul de modificare ABT Power S oferă benzinarului supraalimentat de 2.0 litri TSI acelaşi nivel de putere - 400 CP (+90 CP), cuplul maxim acum este cu 20 Nm mai mare, totalizând 500 Nm sau exact cu 100 Nm mai mult faţă de modelul de producţie! În rezultat, acceleraţia de la 0 la 100 km/h este redusă de la 4.6 la 4.1 secunde, iar datorită limitatorului scos viteza maximă creşte de la 250 km/h la 265 km/h.
La exterior acest Golf R se deosebeşte doar prin logourile ABT, jantele de 20 de inch din seria FR şi finale de evacuare cu diametru de 102 mm. Suspensia poate fi modificată prin instalarea arcurilor sport ce coboară garda la sol cu 20 mm pe axul faţă şi 25 mm pe axul spate sau prin instalarea unei suspensii absolut noi de tip coilover, cu ajutorul căreia garda la sol poate fi redusă cu până la 65 mm pe ambele axe.
Este disponibil şi un sistem de frânare ultra-performant cu discuri de frână de 370 mm şi etriere în 6 pistoane pe axul faţă, precum şi stabilizatoare mai rigide.
0
2,555
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!