Novitec transformă noul Ferrari GTC4Lusso într-o simfonie diabolică pe roţi! (Video)

Atelierul german Novitec a dezvăluit programul de tuning dedicat modelului Ferrari GTC4Lusso. Pentru exterior acesta primeşte mai multe elemente aerodinamice realizate din fibră de carbon, printre care spoilerul frontal din trei piese, pragurile laterale, inserţiile pentru corpurile oglinzilor retrovizoare, ataşamente pentru difuzorul spate, spoiler pentru acoperiş şi spoiler amplasat în partea de jos a lunetei realizat din trei piese.
Exteriorul mai este condimentat şi de jantele NF 4 de 20 de inch pe axul faţă şi 21 de inch pe axul spate, iar pentru ca acestea să arate perfect în aripi, sunt instalate distanţierele de 10, 15 sau 20 mm, iar garda la sol este coborâtă cu 35 mm.
Sunt oferite câteva tipuri de sisteme de evacuare, două realizate din inox, una dintre care dispune de clapete pentru schimbarea sonorităţii sunetului şi două realizate din inconel, cea fără clapete fiind cu 11 kg mai uşoară faţă de cea din uzină. Sonoritatea sistemelor de evacuare este de-a dreptul diabolică, dacă este combinată cu motorizarea V12 de 6.2 litri! Ascultaţi-o în video de mai jos!
Ce performanţe sunt stoarse din unitatea V12 nu se anunţă, însă versiunea GTC4Lusso T, echipată cu V8 Twin-Turbo de 3.9 litri, poate primi până la 709 CP (+99 CP) şi 882 Nm (+122 Nm), datorită blocului electronic Novitec N-Tronic şi sistemului de evacuare sport lipsit de catalizatoare. Datorită surplusului de putere versiunea supraalimentată poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde (-0.3 sec.) şi atinge viteze de peste 325 km/h (+5 km/h).
0
2,074
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!