Rechemările pentru Tesla Model X continuă!

SUV-ul electric Tesla Model X a fost primul vehicul al celor de la Tesla, la producţia căruia a fost exclusă faza de testare a liniei de asamblare cu utilaje mai ieftine, care mai apoi sunt înlocuite cu utilajele permanente. Acele utilaje mai ieftine permit ajustarea perfectă a tuturor componentelor, pentru ca automobilul să fie asamblat calitativ.
Model X însă, a fost inundat de diverse rechemări, care ar putea fi în legătură cu faptul că a fost exclusă acea fază de testare. Anterior Model X a fost rechemat din cauza problemelor la portierele spate „Falcon doors”, problemelor cu frâna de parcare, care a afectat şi Model S, precum şi problema la un fixator al rândului trei de scaune, care necesita înlocuirea completă a scaunelor. Uite că problema scaunelor nu a fost exclusă definitiv.
De această dată Tesla recheamă 11,000 de exemplare Model X cu anul modelului 2016 şi 2017, care au probleme cu rândul din mijloc al scaunelor. În urma testelor interne s-a depistat că spătarul scaunului din stânga poate să se încline prea mult în faţă în timpul unui impact din cauza ajustării incorecte a cablajului. Depistarea şi repararea acestui defect va dura aproximativ 10 minute şi va fi gratuită. Între timp cei de la Tesla îndeamnă proprietarii să nu aşeze simultan adulţi în scaunele din mijloc şi stânga ale rândului trei. Potrivit producătorului nu au fost raportate incidente din cauza acestei defecţiuni.
0
2,550
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!