Toyota a lansat noul taxi hibrid alimentat cu gaz!

Acum patru ani cei de la Toyota au dezvăluit conceptul viitorului taxi destinat pieței nipone, care foarte mult se asemăna cu legendarul taxi londonez. După ani de dezvoltare, iată că producătorul nipon dezvăluie versiunea de producție, care este gata să iasă la treabă! Noua Toyota JPN Taxi va fi prezentată în premieră în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.
Taxiul este generos pe înălțime, oferă un acces comod la interior prin intermediul portierelor cu o deschidere mare (glisantă în partea stângă și convențională în partea dreaptă), o podea dreaptă la interior, o banchetă confortabilă, prize de încărcare și prize de aer pentru pasageri. Portbagajul este relativ încăpător având 401 litri volum, ceea ce este suficient și pentru un scaun cu rotile.
O mare parte din volumul portbagajului îl ocupă rezervorul de gaz! Da, noul JPN Taxi este echipat cu o propulsie hibridă ce include un motor de 1.5 litri alimentat cu gaz lichefiat (LPG) și un motor electric. Taxiul poate circula atât pe electricitate, cât și în regim hibrid, indicând un consum de doar 5.1 litri de gaz la 100 de kilometri!
Prețul noii Toyota JPN Taxi în echiparea de bază Nagomi este de 3,277,800 yeni (aproximativ 24,550 euro), în timp ce echiparea de top Takumi costă 3,499,200 yeni (aproximativ 26,210 euro).
0
3,854
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!