Ultimul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet a fost vândut cu 1.2 milioane de euro!

Unul dintre cele mai extravagante modele pe care le-a creat producătorul german, cu siguranţă este Mercedes-Maybach G 650 Landaulet.
Doar 99 de exemplare au fost produse, fiecare având un preţ de aproximativ 630,000 de euro. Unul din acele 99 de exemplare a fost păstrat de către cei de la Mercedes-Benz pentru prezentări şi evenimente, fiind acelaşi exemplar de culoare albă, pe care Redacţia PiataAuto.md l-a surprins la Salonul Auto de la Geneva din acest an!
Astfel, acesta nu este ultimul exemplar produs (probabil că unul din primele produse), ci ultimul care a fost disponibil spre vânzare. Iată că acest exemplar a fost vândut recent la licitaţia Bonhams, ajungând să ridice o sumă aproape dublă faţă de cea de listă! Câştigătorul licitaţiei a fost un colecţionar belgian, care a fost dispus să achite 1.2 milioane de euro pe tot-terenul extravagant!
Toţi banii vor fi donaţi în scopuri caritabile fundaţiei Laureus Sport for Good, pe care cei de la Mercedes-Benz o susţin de mai mulţi ani. Reamintim că Mercedes-Maybach G 650 Landaulet are un V12 Biturbo de 6.0 litri, cuplat la transmisia automată în 7 trepte 7G-Tronic, care dezvoltă 630 CP şi 1,000 Nm.
0
3,346
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!