Un Dodge Charger din 1971 este scos la vânzare în România!

Cu siguranţă, unul dintre cele mai renumite muscle-car-uri americane este Dodge Charger. Fiind protagonistul mai multor pelicule, precum Dukes of Hazzard sau originalul The Fast and The Furious, modelul Charger a devenit cu adevărat iconic şi preţuit printre colecţionari, dar şi pasionaţi din lumea întreagă.
Uite că în România există un Dodge Charger, restaurat minuţios la Bucureşti, care acum este scos la vânzare pentru o sumă de 26,000 de euro! Un preţ cât se poate de bun pentru un asemenea model unic. Nu este identic modelelor legendare din perioada anilor 1968-1970, care apăreau în peliculele menţionate mai sus, dar, cu siguranţă este unul special.
Exteriorul este accentuat de dungile albe aplicate de-a lungul caroseriei şi de cifrele „01” de pe uşi, similare lui General Lee din pelicula Dukes of Hazzard. Potrivit vânzătorului acesta este echipat cu un propulsor V8 aspirat natural de 5.4 litri ce dezvoltă 310 CP.
Anul producţiei însă, se pare dubios. În ciuda faptului că este indicat anul 1971, o caroserie de acest tip nu a apărut decât în anul 1973. De ce anul de producţie este indicat eronat, rămâne un mister.
0
4,699
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!