A fost dezvăluit interiorul Hennessey Venom F5 - celui mai rapid hyper-car de serie din lume!

Noul Hennessey Venom F5 şi-a serbat premiera la expoziţia SEMA de la Las-Vegas la începutul lunii noiembrie curent. Totuşi, acel automobil era doar un machet la scară 1:1, ci nu un prototip de serie, iar interiorul automobilului era ascuns de ochii publicului.
Habitaclul Hennessey Venom F5 este dominat de fibră de carbon, din care sunt compuse şi majoritatea elementelor exterioare. Pe lângă cel standard, opţional cumpărătorii vor putea opta pentru un volan cu un ecran încorporat ce va înlocui prin sine planşa de bord digitală. În spatele volanului se regăsesc padelele schimbătorului de viteze. Pe consola centrală, afară de ecranul tactil al sistemului multimedia, sunt situate trei prize ale sistemului de aer condiţionat, ce repetă forma ţevilor de eşapament.
Startul producţiei hyper-car-ului este preconizat pentru anul 2019. În total vor fi produse 24 exemplare Hennessey Venom F5, care vor costa nu mai puţin de 1.6 milioane dolari fiecare. Hyper-car-ul este propulsat de o unitate Twin Turbo V8 de 7.4 litri, capabilă să dezvolte 1,600 CP, cuplată la o cutie robotizată cu 7 trepte, ce transmite cuplul doar pe puntea spate. Având o greutate de 1,338 kg, Hennessey Venom F5 execută exerciţiul 0-400-0 km/h în mai puţin de 30 secunde, iar de la 0 la 300 km/h accelerează în 10 secunde. Viteza maximă atinge 483 km/h, ceea ce îl face cel mai rapid hyper-car din lume.
0
2,025
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!