A fost prezentat noul Jeep Wrangler!

Noua generaţie a legendarului Jeep Wrangler a fost dezvăluită la Salonul Auto de la Los-Angeles! Noul SUV a beneficiat de o suspensie nouă şi de caroserie cu panouri din aluminiu!
Design-ul al noului Wrangler se ţine de tradiţii şi este, practic, neschimbat, deşi aspectul exterior a fost îmbunătăţit cu bare de protecţie şi blocuri optice cu lumini LED noi.
Dotarea incipientă vine dotată cu un benzinar FCA Pentastar V6 de 3.6 litri, ce livrează 289 CP şi 352 Nm. A doua motorizare este una cu propulsie hibridă, ce combină un benzinar turboaspirat de 2.0 litri, ce livrează 272 CP şi 404 Nm cu un motor electric. Ulterior pentru Wrangler va fi disponibil şi un propulsor diesel de 3.0 litri. Motoarele sunt cuplate la o cute manuală cu 6 trepte sau la una automată cu 8 rapoarte, care transmit cuplul pe puntea faţă sau, opţional pe ambele punţi.
Wrangler va fi oferit în trei versiuni a caroseriei: standard, cu acoperiş hardtop, decapotabilă cu panouri de acoperiş dure detaşabile şi o altă versiune decapotabilă cu acoperiş rabatabil textil. Deasemena Wrangler va fi vândut în variante cu 2 sau 4 uşi.
La interior Wrangler este nou şi beneficiază de un ecran al sistemului multimedia care, în dependenţă de dotare, poate avea o diagonală de 5, 7 sau 8.4 inci, cu conexiuni Apple CarPlay şi Android Auto, Wi-Fi hotspot şi 2 porturi USB.
Noul Jeep Wrangler va fi oferit în patru variante de dotări: Sport, Sport S, Sahara şi Rubicon. Ultima dotare, precum şi pe actuala generaţie, oferă capacităţi extinse în off-road. În vânzare SUV-ul va apărea în ianuarie 2018.
0
6,294
GALERIE FOTO (152 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!