Bentley Bentayga merge la vânătoare!

Producătorul britanic Bentley împreună cu Mulliner şi-au prezentat viziunea vânătoarei de lux prin ediţia specială Bentley Bentayga Field Sports.
SUV-ul luxos nu a suferit modificări la design sau substratul tehnic, dar vine echipat cu accesorii unice Purley şi Mulliner. Accesoriile sunt stocate într-o valiză realizată din aluminiu şi piele, produsă manual, aflată în portbagajul Bentayga. La interiorul valizei sunt mai multe compartimente de depozitare, unde pot fi ascunse gloanţe, binocluri şi căşti. Tot în valiză se află şi un humidor pentru păstrarea trabucurilor şi suporturi pentru pahare şi băuturi.
Bentayga Field Sports by Mulliner beneficiază de o husă din piele exclusivă pentru două arme de vânătoare, situată între scaunele din spate, de o geantă din piele pentru păstrarea îmbrăcămintei impermeabile exclusive marcă Purdey şi un sac de dormit.
Bentley nu oferă date tehnice pentru ediţia specială, cel mai probabil Bentayga Field Sports are sub capotă benzinarul turboaspirat W12 de 6.0 litri cu 600 CP şi 900 Nm la activ. Preţul de start al unui Bentley Bentayga este de 229 mii dolari, iar cât va costa SUV-ul în ediţia Field Sports by Mulliner nu se anunţă – maşina nu va fi produsă în serie deocamdată. Doar dacă va exista cerere suficientă, ediţia specială va putea fi comercializată.
0
2,875
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!