Bogward este gata să cucerească piaţa europeană!

După ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt în 2015, primul model al brandului german reînviat Bogward BX7 a fost lansat pe piaţa din China în iulie 2016, cu suportul financiar al producătorului chinez de camioane Foton.
După o absenţă de 57 ani, producătorul intenţionează să revină în Europa în 2018, iar prima piaţă va fi chiar cea germană! Primul model lansat va fi SUV-ul Bogward BX7, urmat de unul mai mic, numit BX5. Din motiv că brandul Bogward deja nu este prea cunoscut în Europa, producătorul va începe vânzările întâi de toate în spaţiul web, în locul dezvoltării unei reţele de reprezentanţe.
În dotarea incipientă, Bogward BX7 este propulsat de un benzinar de 2.0 litri, ce livrează 224 CP şi 300 Nm şi se cuplează la o cutie automată cu 7 rapoarte. Mai este disponibilă şi o versiune Plug-In Hybrid, ce cumulativ dezvoltă 401 CP.
Producătorul Bogward a apărut pentru prima dată pe Bătrânul Continent în 1929. Compania comercializa automobile sub brandurile Bogward, Hansa, Goliath şi Lloyd. Pentru că nu mai putea concura cu modelele Opel şi Volkswagen, care erau simţitor mai ieftine şi, respectiv, mai atrăgătoare pentru cumpărător, Bogward şi-a încheiat activitatea în 1961. Ultimele modele, ce purtau denumirea de Bogward Isabella şi Bogward P100, au mai fost produse şi comercializate până în 1970 în Mexic.
0
2,457
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!