Britanicii au ales automobilul perfect!

Site-ul britanic webuyanycar.com, specializat în vânzări de automobile, a efectuat sondaj pe un eşantion de 2,300 persoane, care au ales automobilul perfect!
Astfel, automobilul perfect, în opinia intervievaţilor are caroserie de Lamborghini Urus (şi asta ţinând cont, că SUV-ul încă nu a fost prezentat oficial!), este vopsit în culoare albastră şi este construit pe baza şi de către inginerii Bentley. Partea frontală al automobilului perfect, în viziunea britanicilor, trebuie să fie preluată de la sedanul Alfa Romeo Giulia, portierele – de la Audi R8, spoilerul – de la Lamborghini Gallardo, blocurile optice faţă şi spate – de la BMW seria 6, iar jantele de la Honda Civic Type R.
Automobilul perfect ar trebui să fie dotat cu încălzire a scaunelor şi să dispună de numere de înmatriculare personalizate – pentru asta au optat majoritatea intervievaţilor. Circa o treime dintre aceştia îşi doresc ca acest automobil să zboare, şi o treime – să fie bun în off-road. 5% din alegători îşi doresc ca automobilul perfect să poată fi utilizat sub apă.
0
2,847
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!