Călătoria unei familii din Moldova în Laponia? Chiar e adevărat? Ultimul week-end în care mai puteţi scrie şi expedia scrisori lui Moş Crăciun!

Dragi părinţi, e week-end şi e tocmai momentul potrivit să petreceţi mai mult timp cu copii Dvs. şi să-i îndemnaţi să scrie sau deseneze scrisori pentru Moş Crăciun! Mai mult ca atât, e ultimul week-end în care mai puteţi face asta înainte de data limită de 14 noiembrie, ora 19:00, până la care mai putem primi scrisorile copiilor Dvs.!
Nu lăsaţi pe ultima clipă, pentru că miza e mai mare ca niciodată: o scrisoare va fi selectată prin tragere la sorţi, iar familia acelui copil autor al scrisorii, va pleca într-o călătorie magică în Laponia, unde noi, echipajul expediţional PiataAuto.md, îi vom întâlni cu caravana SKODA KAROQ şi-i vom ghida pe parcursul călătoriei lor fantastice din ţara lui Moş Crăciun!
Da, au mai rămas zile numărate de colectare a scrisorilor, aşa că nu ezitaţi, folosiţi timpul din acest week-end pentru a-i scrie lui Moş Crăciun! Noi îndemnăm în continuare ca în acest an copiii să-i scrie lui Moş Crăciun ALTFEL de scrisori, în care nu i-a cere neapărat ceva, ci i-ar dori ceva Moşului – un gând bun, o sugestie de cadou, sau i-ar desena ceva drept cadou celui ce nu primeşte niciodată daruri de Crăciun. Iar bunul Moş Crăciun s-ar putea să vă zică bun venit chiar la el acasă în acest an, în magicul tărâm al Laponiei!

Călătoria unei familii din Moldova în Laponia? Chiar e adevărat?

Noi, cei de la PiataAuto.md, am primit deja câteva mesaje în ultimele zile în care suntem întrebaţi despre călătoria unei familii din Moldova în Laponia. „Chiar e adevărat?” – ne întrebaseră cititorii noştri. Da, dragii noştri, ştim că pare incredibil, dar e adevărat! Visurile se îndeplinesc şi în acest an cu siguranţă o familie din Moldova va avea o călătorie de vis în Laponia, ţara lui Moş Crăciun!
E adevărat pentru că ideea expediţiei noastre către Laponia a crescut în acest an la un nivel continental european, graţie celor de la Skoda Moldova şi a producătorului ceh SKODA, care ne-a susţinut să facem asemenea colectări de scrisori în tocmai 9 ţări europene! Şi din toate ţările participante va exista câte o familie norocoasă, care va avea parte de o asemenea călătorie de vis în Laponia, urmând ca toate aceste familii să se întâlnească în ţara Moşului!
Şi mai e adevărat pentru că în Moldova cei de la Petrom Moldova şi-au asumat în totalitate costurile de călătorie a familie din Moldova, aşa încât fericita familie să nu suporte absolut nici un cost!

Călătoria de vis în Laponia, tot la bordul lui SKODA KAROQ! Vă spunem de ce va avea parte familia ce va călători în ţara lui Moş Crăciun!

Aşa cum spuneam în relatările anterioare, familia câştigătoare, atât din Moldova, cât şi familiile din alte ţări europene, va călători pe calea aerului spre Laponia. Noi, expediţioniştii moldoveni care vom cutreiera toată Europa la bordul a 4 exemplare Skoda KAROQ pentru a colecta scrisorile de la copii, vom aştepta aceste minunate familii în Laponia, la aeroportul de lângă satul lui Moş Crăciun!
Şi deoarece am apucat deja să cunoaştem bine atât ţara lui Moş Crăciun, cât şi pe însuşi Moş Crăciun, noi vom avea onoarea să vă ghidăm prin Laponia, ajutaţi de colegii noştri cehi de la Skoda! Vă vom întâmpina cu aceeaşi caravană de 4 exemplare Skoda KAROQ pentru a vă purta prin minunatul tărâm polar şi a ne asigura că toate familiile din cele 9 ţări europene, inclusiv Moldova, au parte de o călătorie magică, pe care o vor ţine minte toată viaţa! Şi copiii, şi părinţii!

Şi deoarece v-am pregătit atât de multe surprize fantastice pentru această călătorie, ardem de nerăbdare să vă şoptim măcar câteva secrete!

Spre exemplu, vă şuşotim că vom sta pe perioada călătoriei în Laponia chiar în sătucul lui Moş Crăciun din Laponia! Da, vom dormi în acelaşi sat al lui Moş Crăciun, vom fi alături de casa lui, iar copiii care vor privi neastâmpăraţi pe geamuri îi vor vedea pe elfii jucăuşi şi cine ştie, poate chiar şi pe Moş plimbându-se prin sătucul lui, deşi e tare ocupat în această perioadă a anului!
O altă mare surpriză e o vizită la casa renilor lui Moş Crăciun, acolo unde copiii şi părinţii vor afla cum se pregătesc renii de marea lor misiune alături de Moş Crăciun, cum trăiesc, ce mănâncă şi mai ales, cât de mult îşi iubesc ei misiunea de a-l transporta pe Moş în noaptea magică. Şi pentru că ne vom afla în Laponia, familiile vor pleca şi într-un minunat safari cu renii lui Moş Crăciun, cutreierând pădurea magică şi înzăpezită a Laponiei! Ah, cât de mult aşteptăm noi aceste clipe!

Dar fantasticul nu se opreşte aici! Vom merge în peştera subterană a lui Moş Crăciun, acolo unde elfii ştiu să distreze copiii ce le vin în vizită cel mai bine. Fie că vor coace biscuiţi alături de o bunicuţă-elf, fie că vor urmări numere de magie ale elfilor – tuturor copiilor le va părea că timpul s-a oprit în loc şi ei sunt parte a unui basm!
Şi, desigur, vom vizita şi oficiul poştal al lui Moş Crăciun, acolo unde elfii îl ajută pe moş să trieze toate scrisorile venite pe calea poştei pentru Moş. Dar apogeul călătoriei noastre, va fi, fireşte, marea vizită la Moş Crăciun, atunci când cu toţii îl vom vizita pe Moş Crăciun la el acasă, şi-i vom transmite scrisorile tuturor copiilor, şi vom vorbi cu el, şi-l vom îmbrăţişa, şi-i vom spune cât de mult am aşteptat această întâlnire şi ne vom convinge cu propriii noştri ochi, sau cu ochii larg deschişi ai copilaşilor că Moş Crăciun există! Ce poate exista mai frumos de atât!

Iar cu ajutorul celor de la SKODA Moldova, vom transmite LIVE, prin intervenţie video, acest moment magic, trăit alături de copii şi familia din Moldova, dar şi de familiile din toate celelalte ţări europene participante! Imaginile vor fi transmite LIVE pe PiataAuto.md, pe pagina noastră de Facebook, pe pagina de Facebook Skoda Moldova şi, atenţie, chiar în showroom-ul Skoda Moldova, unde va avea loc un eveniment special în cinstea acestei mari misiuni, eveniment la care vor fi bineveniţi toţi copiii şi toate familiile!
Surprizele din călătorie nu se opresc aici, mai sunt multe la număr şi le veţi vedea pe îndelete în relatările noastre viitoare. Dar cel mai bine ar fi să le vedeţi pe viu, chiar Dvs., pentru că şi Dvs. aveţi şanse egale să fiţi familia câştigătoare din Moldova. Nu mai ezitaţi, mergeţi de puneţi mâna pe creioane chiar acum şi scrieţi-i lui Moş Crăciun! Aduceţi scrisoarea la unul din punctele de colectare sau trimiteţi-o pe care electronică, fotografiind-o cu telefonul mobil şi trimiţând-o la santa@skoda.md, numai nu uitaţi să indicaţi acolo numele copilului autor al scrisorii, numele unui părinte, adresa de domiciu şi un telefon la care să vă putem contacta în eventualitatea în care chiar scrisoarea Dvs. devine câştigătoare!
Gata cu lectura acestui articol, noi v-am mai spune mult, dar Dvs. trebuie să scrieţi neîntârziat răvaşele! Puneţi o muzică de Crăciun în casa Dvs., şi faceţi acest lucru minunat!

Crăciun Fericit de la SKODA, PiataAuto.md şi Petrom Moldova! Aşteptăm cu mare, mare, mare nerăbdare scrisorile Dvs.!

» Regulamentul campaniei
» Lista completă a punctelor de colectare
0
7,430
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!