Dacia a prezentat noul Duster în cele mai mici detalii!

Noua generaţie Dacia Duster a fost dezvăluită la sfârşitul verii 2017, iar mai apoi, în septembrie şi-a serbat premiera la Salonul Auto de la Frankfurt. Deşi a fost prezentat ca o nouă generaţie, noul Duster a primit, mai degrabă, un facelift minuţios. Platforma tehnică a rămas aceeaşi, însă caroseria noului SUV este nouă.
Noul Duster a primit un şir de îmbunătăţiri faţă de modelul anterior. Astfel, a fost modificată izolarea fonică, SUV-ul a primit servodirecţie electrică nouă, sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe, camere de luat vederi la 360 grade, senzori de lumină şi de ploaie. Garda la sol a fost mărită cu 5 mm până la 210 mm.
Dacia Duster va fi oferit în două versiuni pe benzină de 115 şi 125 CP, două versiuni pe motorină de 90 şi 110 CP şi o versiune LPG de 115 CP. Versiunea incipientă dCi de 90 CP este oferită doar cu tracţiune pe puntea faţă, pe când celelalte pot avea, opţional, şi tracţiune integrală. Toate motorizările sunt cuplate la o cutie manuală, iar pentru versiunea de top cu motorul dCi de 110 CP este oferită cutia automată EDC, ce transmite cuplul doar pe puntea faţă.
0
3,651
GALERIE FOTO (208 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!