Genesis se vrea a fi producător separat de Hyundai!

27 Noiembrie 2017, 11:49
Denis Godorozea via Car and Driver
Designerul-şef Genesis, Luc Donckerwolke, a dezvăluit că compania pe care o reprezintă este pe cale să devină un producător separat de automobile de lux cu drepturi depline, în prezent fiind, mai degrabă, un sub-brand Hyundai.
Donckerwolke a precizat că, deşi companiile vor continua să conlucreze, să dezvolte şi să folosească aceleaşi motoare şi platforme tehnice, Genesis se va îndepărta tot mai mult de compania-mamă, creând proprii echipe inginereşti şi căpătând un design propriu unic. Acest fapt va aduce beneficii mărcii – Genesis va fi perceput ca un producător aparte de automobile de lux şi nu o variaţie scumpă a modelelor Hyundai.
Ca parte a planului de separare de brandul Hyundai, Genesis va căpăta un design propriu diferit de celelalte modele din gama concernului sud-coreean. Unul dintre ultimile modele Genesis lansate pe piaţă, G70, are un design foarte apropiat modelelor Hyundai, iar venirea la şefia departamentului design lui Luc Donckerwolke este menită să schimbe substanţial lucrurile. Donckerwolke declară că conceptul Genesis GV80 Fuel Cell, prezentat la Salonul Auto de la New-York în prima jumătate al acestui an prefaţează designul întregii game de modele Genesis. Astfel, noile modele vor beneficia de o formă originală a grilei radiatorului şi de blocuri optice asemănătoare celor prezentate pe concept.
Până în 2020 Genesis va lansa 3 modele noi care, probabil, vor fi un punct de trecere de la designul vechi la cel nou, iar ulterior vor fi lansate mai multe modele electrificate, dezvoltate pe baza tehnologiilor Hyundai.
0
2,824
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!