Iată cum arată interiorul viitoarei generaţii Mercedes-Benz G-Class!

14 Noiembrie 2017, 09:31
Valeriu Bahnaru via Autoweek.nl
Actuala generaţie Mercedes-Benz G-Class este pensionată cu o serie de ediţii limitate, în timp ce producătorul german se pregăteşte să lanseze noua generaţie G-Class în 2018. Nu a durat prea mult şi iată că primele imagini cu interiorul viitorului G-Class s-au şi scurs pe internet!
Publicaţia Autoweek.nl a fost cea care a dezvăluit imaginile cu interiorul G-Class-ului, după ceva timp însă articolul a fost şters! Din imagini putem observa că arhitectura şi proporţiile interiorului sunt identice actualului G-Class. Aici putem observa elemente cunoscute, precum mânerul amplasat pe bord în faţa pasagerului, cele trei butoane pentru blocajele diferenţialelor, precum şi forma pătrăţoasă a bordului. Printre noutăţi se numără blocul de control al climatizorului, preluat de la noul E-Class, cu acel ceas pe mijloc, volanul preluat de la noul S-Class facelift, prizele de ventilare cu un design inspirat din conceptul Mercedes-Benz Concept IAA, în timp ce planşa de bord acum va fi similară modelului E-Class, având un display imens pentru sistemul multimedia şi ceasuri de bord convenţionale, cele din urmă, probabil, vor putea fi înlocuite cu un display digital.
Un alt element pe care îl observăm din imagini este frâna de mână electronică, care va schimba levierul arhaic. Mai există şi inserţii metalizate, care accentuează prizele sistemului de ventilare. Ceea ce ţine de viitorul G-Class, acesta va păstra designul clasic, va beneficia de un cadru dur mai lat, de axe mai late, în timp ce suspensia faţă va fi independentă, iar amortizoarele vor fi adaptive.
0
2,826
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!