Incredibil cum arăta traficul în 1906 captat de "primul înregistrator video"! (Video)

3 Noiembrie 2017, 14:46
Valeriu Bahnaru via carscoops.com
În zilele noastre siguranţa circulaţiei rutiere este o prioritate mare, dar în ciuda tuturor normelor de siguranţă şi limitelor de viteză, există conducători care nu le respectă şi provoacă accidente rutiere. Unii din aceşti conducători auto devin şi „eroii” filmuleţelor captate de înregistratoarele video. În video care-l puteţi urmări mai jos, este o filmare, captată de “primul înregistrator video”! Înregistrarea a fost făcută în anul 1906, cu o cameră montată pe un tramvai, care circula pe străzile oraşului San Francisco, SUA.
Greu de imaginat ce haos era pe străzile oraşelor la începutul secolului XX! În filmuleţ veţi putea urmări ce calvar era traficul de atunci, unde tramvaiele, automobilele, căruţaşii şi pietonii, circulau la limita siguranţei proprii şi a celor din jur! Incredibil, dar nimeni nu a fost accidentat, cel puţin în acest filmuleţ, unde fiecare secundă ne arată cel puţin o situaţie periculoasă.

Noi ne tot plângem că cineva ne-a tăiat calea în trafic (evident, aceasta este o problemă majoră), dar în acest filmuleţ înregistrat acum 111 ani, ne este arătat cât de mare era riscul în trafic, fiind acceptat calm de participanţii acestuia. Acum puneţi-vă întrebarea, aţi putea circula într-un trafic similar celui, care ne este arăta în video?
0
2,073
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!