Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Jeremy Clarkson: apariție haioasă în publicitatea Emirates Airlines! (Video)

14 Noiembrie 2017 - 15:29
Denis Godorozea
Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, inspirată din luxul desăvârșit al lui Mercedes-Benz S-Class, introduce noi standarde în perceperea clasei business în industria aviatică!
Cooperarea își ia începutul din 2014, când echipele ambelor companii se întâlneau în Anglia în vederea discutării tendințelor și inovațiilor în materie de design, pentru un schimb de experiență. Designerii de interioare Emirates Airlines au rămas într-atât de impresionați de noul S-Class, încât au decis să implementeze careva idei din interiorul noului S-Class în cabinele de lux ale avioanelor sale Boeing 777.
Ca rezultat, inginerii Emirates Airlines au creat unele dintre cele mai confortabile și luxoase cabine de clasă business din lume. Astfel, pasagerii Emirates Airlines au posibilitatea de a beneficia de o cabină ce oferă o intimitate absolută. La bord pasagerii dispun de mai multe ecrane tactile ale sistemelor multimedia și materiale de cea mai înaltă calitate. În cadrul parteneriatului, clienții ce vor opta pentru noua clasă lux, oferită de Emirates Airlines, vor fi transportați de la aeroport la bordul unui S-Class, ce-i drept, doar de la aeroportul Dubai.
Pentru a aduce faimă noii oferte, Emirates Airlines l-au invitat pe renumitul Jeremy Clarkson să participe la producerea unui spot publicitar, pe care-l puteți admira în clipul video de mai jos. Filmuleţul este extrem de amuzant – este ceea la ce şi te aştepţi de la Jeremy!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter