Keanu Reeves a dezvăluit noile motociclete Arch 1S şi Arch Method 143! (Video)

14 Noiembrie 2017, 17:02
Valeriu Bahnaru via Motorcycle.com
Compania celebrului actor Keanu Reeves, Arch Motorcycle, a adus trei motociclete la salonului EICMA 2017, care a avut loc la Milano în perioada 7-12 noiembrie. Una din ele a fost prima motocicletă a companiei, KRGT-1, despre care am vorbit anterior, precum şi două modele noi – Arch 1S şi Arch Method 143.
KRGT-1, care va fi lansat în 2018, precum şi noul 1S, sunt motociclete de producţie, în timp ce Method 143 este o motocicletă limitată în doar 23 de exemplare, preţul cărora va fi de peste 100,000 de dolari! Reamintim că preţul lui KRGT-1 începe de la 78,000 de dolari.
Dar să începem cu noul Arch 1S. Precum şi KRGT-1, noul 1S este echipat cu propulsorul V-Twin S&S de 2,032 cm cubi (140 CP şi 188 Nm), aspectul însă este mult mai dinamic şi sportiv. Acesta diferă în primul rând prin poziţia pe care o are motociclistul, similară celei a unei motociclete super sport, în contrast cu modelul KRGT-1, care este mai mult un cruiser, picioarele motociclistului fiind întinse. Motocicleta Arch 1S se mai deosebeşte prin monobraţul spate, jantele realizate din fibră de carbon, rezervorul pentru combustibil realizat nu doar din aluminiu lucrat la strung CNC, dar şi din fibră de carbon, având şi un capac protector din aluminiu.
La rândul său, noul Arch Method 143 este o motocicletă orientată către sportivitate, având un design futurist. „WOW-efectul” acestuia a fost extrem de puternic pe tot parcursul salonului. Designul motocicletei este de-a dreptul spectaculos, combinând forme şi materiale diverse – aluminiu pentru rezervor şi piesele şasiului, precum şi fibra de carbon pentru cadru şi jantele realizate în forma unor elice! În acest mix de materiale uşoare se integrează perfect pielea utilizată pentru scaun şi părţile laterale ale rezervorului, care intră în contact cu genunchii motociclistului.
Original este blocul optic faţă LED, dar şi elementele din aluminiu care dispun de adâncituri tăioase, dar stilate. Propulsorul are un volum de 143 de inch cubi (de unde şi vine denumirea) sau 2,343 cm cubi. Este vorba despre propulsorul S&S ce dezvoltă 164 CP şi 205 Nm.
La moment Method 143 este doar un prototip, iar modelul de producţie ar trebui să primească apărătoare suplimentare pentru sistemul de evacuare inspirat din motocicletele MotoGP, dar şi să fie perfecţionat. Nu e perfect deja, vă veţi întreba? Şi vă vom răspunde – nu! De ce, aflaţi din filmuleţul de mai jos, unde este arătată dezvăluirea lui Method 143. După ce a fost pornit motorul, se observă cum vibrează aripa roţi spate şi scaunul se dezlipeşte… în timp ce Keanu Reevese încearcă să distragă atenţia, mulţumind tuturor reprezentanţilor de presă aflaţi în jur.
În fine, este un prototip, iar precizia pe care au demonstrat-o cei de la Arch Motorcycle şi calitatea de execuţie a modelului de producţie KRGT-1, ne inspiră încredere că Method 143 va fi o motocicletă perfectă din toate punctele de vedere, atunci când va ajunge la clienţi. Istoria companiei Arch Motorcycle o puteţi urmări în cel de-al doilea filmuleţ.
0
3,519
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!