Lada introduce un sistem de control la distanţă pentru modelele sale!

O veste mai puţin aşteptată vine de la producătorul din Federaţia Rusă AvtoVAZ! Merge vorba despre un modul, cu care vor fi dotate automobilele Lada din uzină(!), prin intermediul căruia maşina va fi conectată la smartphone-ul proprietarului!
Sistemul va permite acţionarea mai multor funcţii auto chiar de pe telefonul mobil, cum ar fi lacătul centralizat, luminile de parcare, sistemul de climatizare, ba chiar motorul va putea fi pornit prin intermediul telefonului! Sistemul poartă denumirea Lada Connect şi, inclusiv, va putea identifica locaţia actuală a maşinii.
Pentru început, Lada Connect trebuia să debuteze pe modelele de top din gama AvtoVAZ – Vesta şi XRAY, însă pe acestea sistemul va apărea mai târziu. Pe modelul Granta, care este şi cea mai vândută Lada, sistemul va apărea deja până la finele acestui an.
Modulul va fi inclus în dotarea de top Luxe, iar pentru celelalte dotări va fi disponibil opţional contra sumei de circa 10 mii ruble ruseşti. Pe modelele Vesta şi XRAY sistemul va apărea nu mai devreme de 2019.
0
1,931
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!