Lexus RX va primi versiune cu 7 locuri!

SUV-urile cu 7 locuri sunt extrem de populare în SUA, iar producători auto se avântă să ofere asemenea modele în toate segmentele posibile. Iată că şi modelul Lexus RX va primi, pentru prima dată în istoria sa, o versiune cu 7 locuri, care va debuta în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles pe 29 noiembrie 2017.
Modelul se va numi RX L şi va fi disponibil în motorizarea pe benzină RX 350L (300 CP) şi în motorizarea hibridă RX 450hL (313 CP). Actuala generaţie Lexus RX are un aspect mai dinamic cu o lunetă înclinată substanţial, în timp ce versiunea RX L va avea proporţii mai apropiate de un SUV convenţional, cu un posterior mai alungit şi o lunetă amplasată la un unghi mai mic.
Cu cât va creşte lungimea noului RX L nu se cunoaşte, dar intuim că acesta va primi un surplus de aproximativ 150 mm, ceea ce va fi suficient pentru amplasarea celui de-al treilea rând de scaune. Interesant însă este faptul, că maşina va fi alungită nu din ampatament, dar din partea posterioară, astfel portierele spate vor fi identice modelului convenţional cu 5 locuri.
0
2,265
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!